0541 963 1714 [email protected]
No:19 Teceddüt sk. Aksaray, İstanbul

İstanbul’da oynanacak Şampiyonlar Ligi Finali tehlikeye girdi

Artan koronavirüs vakalarının ardından İngiltere, Türkiye’yi kırmızı listeye aldı. Yaşanan bu gelişme ile birlikte, İstanbul'da oynanması planlan Şampiyonlar Ligi Finali tehlikeye girdi.

Türkiye’de tam kapanma ile vaka sayıları düşüş trendine geçti. Ancak şuan sayılar istenilen sevilere ulaşmadı. Bu nedenle İngiltere, Türkiye için önemli bir karar aldı. İngiltere, Türkiye’yi kırmızı listeye aldı. Bu kapsamda 29 Mayıs'ta İstanbul'da oynanması planlanan Manchester City-Chelsea arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi Finali, İngiltere'nin Türkiye'yi kırmızı listeye alması nedeniyle tehlikeye girdi. İngiliz Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, futbol taraftarlarının İstanbul'a gidemeyeceğini söyledi.

İNGİLTERE KIRMIZI LİSTEDEKİ ÜLKELERE SEYAHAT İZNİ VERMEYECEK

Futbol taraftarlarını maçı izlemek için İstanbul'a seyahat etmemeleri yönünde uyaran Bakan Shapps, kırmızı listedeki ülkelere acil durumlar dışında seyahat edilmesine izin verilmediğini söyledi. Bakan, kırmızı listedeki ülkelerden İngiltere'ye dönenlerin zorunlu otel karantinasına girmesi ve bu kişilerin otel masraflarını da kendisinin ödemesi gerektiğini belirtti.

MAÇ TÜRKİYE’DEN İNGİLTERE’YE KAYDIRILABİLİR!

Maçın İngiltere'ye taşınma olasılığı olduğuna da dikkat çeken Shapps, bu konuda UEFA ile görüşmeler yürütüldüğünü, ancak nihai kararın UEFA tarafından verileceğini de sözlerine ekledi. Birçok ülke vaka sayıları nedeniyle Türkiye’yi kırmızı listeye almış durumda. Ancak tam kapanmanın ardından vaka sayılarının düşmesi ile birlikte Türk vatandaşlarının yurt dışına, turistlerin ise Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

İstanbul Vize Başvuru Merkezi

Adres: Aksaray Mah. Teceddüt Sok No:19/3 Fatih, İstanbul

Telefon: 0532 231 92 08

Mobil: 0212 530 04 25

Fax: 0212 530 04 25

Mail: [email protected]

Web: https://ivm.com.tr/

4.8 / 5 ( 232 votes)